GY.I.K.

Minden Plastenka termék szemétből készült?
Igen, még a címkéink is! A csatok és pántok, valamint a fémkellékek nem, őket újonan vásároljuk.

Hol vásárolhatok Plastenka termékeket?

itt a webshopunkban, valamint:

Catch as Catch Can, Leipzig
WildWood Galery & Store, Kassel, DE

Mit tegyek, ha valami annyira különlegeset szeretnék rendelni tőletek, hogy még a webshop egyéni rendelés lehetőségei között sem szerepel? El tudjátok készíteni?

Írj a plastenka.recycle@gmail.com-ra. Egészen agyament egyéni rendeléseket is készítettünk már, ne félj 🙂
Nézd csak >>

What is upcylcing after all? How does it relate to recycling?
Recycling is any form of creating a new object from another one claimed useless before. With downcycling, you do this by creating a more simple material, a base for new products. With upcycling, you raise the walue of the waste product by breaking the it down to simple materials and creating a new product with that material.

Hogyan vigyázzak a Plastenkámra, hogy sok éven át szolgáljon? Milyen garanciát vállaltok?
Termékeink vízhatlanok, és legtöbbjük vízzáró is. 50 fok felett hőérzékenyek. A gyártásnál nem használunk semmilyen vegyszert vagy festéket, így a napi használatban Plastenkád színe az állandóan súrlódó részeknél, anyagtól függően, esetleg kifakulhat. Funkcionális hibákra fél év ingyenes javítási garanciát vállalunk, számla ellenében. Törzsvásárlóinknak 10% kedvezményt biztosítunk.

Honnan vannak az anyagok? Fogadtok szemét-adományt?
A legmenőbb ökotudatos kávézókból és éttermekből: CsigaSzimpla HáztájiKiadó,  MÜSZI , Mikszáth tér 3. Ponyváinkat fesztiválok adományozzák. Ha te is szeretnél megszabadulni némi műanyaghulladéktól általunk, és ezzel 10% kedvezményt kapni a következő rendelésdre, a plastenka.recycle@gmail.com címre várjuk a leveled!

Vélemény, hozzászólás?